Anne sütü, bebekler için en iyi ve en doğal besindir. Zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin ihtiyaçlarını 6 ay tek başına karşılar. Bebeğinizin bağışıklığını güçlendirmek için 2 yaşına kadar temel besin anne sütüdür. Bebeğinizi beslemenin en iyi yolu emzirmektir; bebeğiniz için ideal dengeli bir beslenme ve hastalıklara karşı koruma sağlayan anne sütü aynı zamanda anneye ve bebeğe beslenme ile ilgili olmayan bir çok fayda da sağlar.

Bebeğinizi nasıl besleyeceğinize karar verirken bir sağlık uzmanına danışmanızı tavsiye ederiz. Profesyonel rehberliğe aynı zamanda emzirmeye hazırlık ve emzirmenin devamlılığı için başvurabilirsiniz. Emzirirken sağlıklı ve dengeli beslenmek de çok önemlidir.

Anne sütü bebeğinizin ruhsal, bedensel ve zeka gelişimine yardımcı olur.

Emzirme, anne ile bebeğin muhteşem bir bağ kuracağı ve aralarındaki bu eşsiz bağı kuvvetlendiren bir süreçtir. Bu bağ sayesinde bebekte güven duygusunun temelleri atılır.

Ek gıdaya ilk geçiş dönemlerinde bir sağlık profesyoneline danışılmalıdır. Bebek sağlığını riske atmamak için ek gıdaların güvenli ve uygun bir şekilde ve doğru miktarda verilmesine dikkat edilmelidir. Ek gıdalar anne sütünün yerini almamalıdır.

Baby Goat 1 Keçi Sütü Maması 400gr
Ürün Seçenekleri
Baby Goat 3 Keçi Sütü Maması 400gr
Ürün Seçenekleri
Baby Goat 2 Keçi Sütü Maması 400gr
Ürün Seçenekleri